tirsdag 11. november 2014

Medlemsmøte mandag 1. sept.

Bildene fra kvelden er dessverre litt små men vi håper dere får et bra inntrykk likevel. Det mest spennende som ble vist frem denne kvelden var kanskje resultatet fra vårt felles prosjekt i quiltelaget som har blitt til to flotte tepper som ble gitt til NQF som gevinster i høstens lotteri. Alle som ville være med fikk utlevert 8 biter med stoff i blå nyanser og varierende størrelse. Minimum fire av disse skulle benyttes i en blokk på 12,5*12,5 inch - valgfri teknikk med mulighet til å supplere med egne stoffer og ingen skulle se hverandres blokker før teppene var ferdige. Etter montering ble teppene quiltet hos ToneQuilten i Halden.

Teppene ble levert på Quiltefestivalen i slutten av september hvor det ble solgt lodd til inntekt for NQF. Lotteriet avsluttes og trekkes så vidt vi vet etter JuleExpo i desember - mye andre fine gevinster også så her må man ta lodd om man har anledning :-)

En stor takk til Venke Kristensen, Erna Vatvedt og Wenche Anker-Rasch som tok initiativ og sørget for flott gjennomføring.

 

 
 Andre fine ting som var å se denne kvelden:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar